Porin Latu järjestää maastopyöräilyn viikkolenkkejä kesällä maanantai-iltaisin klo 18 ja talvikaudella (pimeän aikaan) sunnuntaisin klo 10 Porissa ja ympäristökunnissa. Lenkit ovat avoimia kaikille maastopyöräilyn harrastajille.

Lenkeillä edetään rauhallisesti ja pääosin melko helppoja polkuja ja metsäteitä ajaen mutta välillä on vähän hankalampaakin maastoa eli kivikkoa, juurakkoa ja kosteita kohtia. Tarvittaessa pysähdytään odottamaan, jos letka venyy.

Reittejä ei ole merkitty maastoon, joten ajetaan yhtenä ryhmänä. Ajettava matka vaihtelee maaston mukaan, mutta tyypillinen matka on 20-25 km ja ajoaika reilu kaksi tuntia, taukoineen yhteensä alle kolme tuntia. Osallistujilla tulee olla maastopyörä, kypärä, pyöräilyyn sopivat jalkineet, sään mukainen vaatetus, mielellään ajokäsineet ja pyöräilylasit. Lisäksi mukaan on hyvä ottaa juomapullo/juomareppu ja mielellään jokin eväs, esim. banaani, geeli tai energiapatukka.

Suomen Ladun/Porin Ladun tapahtumissa on voimassa tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus. Suositeltavaa on, että osallistujilla on kuitenkin oma kattavampi tapaturmavakuutus. Noudatamme viranomaisten koronaohjeistusta. Yhteislenkeille saa osallistua vain terveenä ja osallistujien on huolehdittava riittävistä turvaväleistä yhteislenkeillä ja noudatettava annettuja ohjeita.

SUNNUNTAILENKIT:

Seuraa Facebook-ryhmässä – päivitetetään tännekin sitten ”lukujärjestys” pidemmälle ajalle selvillä, mutta ajantasainen tieto aina Facebook-ryhmässä (Porin Latu pyöräilyn tekemät päivitykset).

ETANALENKIT:

Etanalenkit on tarkoitettu vasta maastopyöräilyharrastuksen aloittaneille sekä niille, jotka haluavat ajaa helppoja ja hidasvauhtisia maastolenkkejä. Etanalenkit ovat myös vähän lyhyempiä kuin maanantai-iltojen maastolenkit.

Huom. Kalenteriin voi tulla muutoksia aikana, seuraa ilmoittelua

facebookissa. Tapahtumista ilmoitetaan aina etukäteen Porin Latu facebook-ryhmässä.

Lisätietoja: Jari Wiksten, p. 0400 963939, sp. Jari.wiksten(at)gmail.com