Juhlavuoden kunniaksi hankimme jäseniämme varten erän laadukkaita pipoja sekä brodeerattuja Porin Latu -kangasmerkkejä vaikkapa reppuun tai takinhihaan. Osta omaksi tai lahjaksi!

Pipo on Suomessa valmistettu Sastan Muje-pipo, 100 % merinovillaa. Edessä on Porin Latu -brodeerausmerkki, takana Sastan merkki. Koko on yhdenkoon M.
Värit: musta, oranssi, oliivinvihreä ja keskiharmaa.
Hinnat: Pipon hinta on 37 euroa. Pelkän brodeeratun kangasmerkin hinta on 3 e.

Miten osto tapahtuu?

Pipon (tai kangasmerkin) voit ostaa useissa tapahtumissamme
1) käteisellä tai
2) maksamalla hinnan tilillemme jälkikäteen (ostajalta pyydetään yhteystiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero, jonka toimivuus tarkistetaan). Huom. voit varata ja maksaa pipon tilille myös etukäteen (huom. varmista tuolloin tietyn värin saatavuus, ks. alla varaaminen)
tai postitse:
3) Tarvittaessa toimitamme pipon (tai merkin) postitse, jolloin veloitamme lisäksi postituskulut 4 e (pipo) tai 2,20 (pelkkä merkki tai useampi). Postitoimitukset vain ennakkomaksua vastaan. Sovi ennakkoon haluamasi väri, jottet maksa sellaisesta, mikä onkin jo loppuunmyyty.

Tilinumero: FI58 1545 3000 1013 49, viite: 5005.
Meillä ei toistaiseksi ole käytössä Mobilepay.

Voiko varata?

Sitovan varauksen voi tehdä joko viestillä Instagramissa (@porinlatu), Facebookissa tai Anne Sankarille spostilla: ansanka(at)gmail.com. Kerro haluamasi määrä ja väri. Sovitaan myös siitä, miten toimitamme ostokset.