Kävelijöitä soratiellä pellon ja havumetsän välissä.

Jäseneksi – saat etuja

Porin Ladun jäsenenä saat kaikki Suomen Ladun jäsenedut, muun muassa mainion Latu ja Polku -lehden neljä kertaa vuodessa. Ladun järjestämissä tapahtumissa sinulla on tapaturmavakuutus. Lisäksi jäsenenä saat etuja majoitus- ja matkailupalveluista sekä monenlaisista retkeilyyn ja ulkoiluun liittyvistä tuotteista ja palveluista.

Lue eduista lisää Suomen Ladun sivuilta (avautuu Suomen Ladun sivuille uudessa ikkunassa)
Latu ja Polku -lehti (avautuu Suomen Ladun sivuille uudessa ikkunassa)
Liity jäseneksi (avautuu Suomen Ladun sivuille uudessa ikkunassa)

Lisäksi Porin Ladun jäsenenä saat alennuksen Susisuon majan vuokraushinnoista.

Ohjaajaksi? – Latu kouluttaa

Jos olet kiinnostunut ohjaamaan toimintaa Porin Ladussa ja haluat kouluttautua ohjaajaksi, ota ensin yhteyttä Porin Ladun puheenjohtajaan tai muuhun hallituksen jäseneen. Suomen Latu kouluttaa ohjaajia noin kymmenessä eri lajissa, ja meillä paikallisyhdistyksenä on vuosittain ilmaispaikkoja koulutuksiin. Ohjaajakoulutukseen pääsy edellyttää sitä, että koulutuksen jälkeen ohjaat meillä lajiryhmää. Mielellämme otamme mukaan uusia toimijoita.

Oletko opiskelija? Itseäsi kiinnostavan lajin ohjaajakoulutus voi olla myös hyvä lisä ansioluettelossa.

Osallistujana tai aktiivitoimijana

Olet tervetullut Porin Latuun sekä retkiin ja tapahtumiin osallistujana – aktiivisesti tai silloin tällöin. Olet samoin tervetullut aktiivitoimijaksi, esimerkiksi:

  • hallitukseen päättämään esimerkiksi vuoden tapahtumista ja majatoiminnasta
  • retkeilytoimikuntaan suunnittelemaan tulevia retkiä
  • tapahtumien järjestämisessä erilaisiin päävastuu- ja suorittaviin tehtäviin (kaikkea löytyy kahvin keittämisestä kirkkoveneiden rantautumisapuun, luontorastitehtävien suunnittelusta kuusijuhlien näytelmäohjaukseen)
  • majan jatkuviin pieniin tai isompiin talkoohommiin