Iso joukko maastopyöräilijöitä merenrannassa Porissa.

Toimintamme perustuu vapaaehtoisten työhön. (Toimintamme rahoitetaan jäsenmaksuin. Jonkin verran tuottoa tulee talkootyöstä, kun tienvarsisiivousta ja tilatuista ryhmäohjauksista sekä majavuokrista.)

Tarvitsemme tekeviä ihmisiä. Joukostamme voit saada hyviä kavereita, retkiseuraa ja jopa elämänmittaisia ystäviä.

Juuri nyt rekrytoimme

Rahastonhoitaja

Porin Latu hakee rahastonhoitajaa nykyisen lopettaessa pitkän pestinsä tässä roolissa. Tehtävänkuva käsittää yhdistyksen tilin kuukausittaisen seurannan ja laskujen vahvistamista ja maksamista. Tehtävä ei edellytä esimerkiksi pankkitoimihenkilön osaamista tai yhdistyksen hallituksessa toimimista. Ei myöskään edellytetä sitoutumista vuosiksi, vaikka mukavaa sekin olisi.

Jos haluat auttaa tässä tehtävässä ulkoiluyhdistyksen toiminnan jatkumista ja luontoliikunnan edistämistä, ota yhteyttä puheenjohtaja Timoon, p. 0400 531034 tai sähköpostilla: timpen.postit(at)pp.inet.fi.

Sihteeri

Muun muassa kokouspöytäkirjaa pitämään, ja etenkin auttamaan puheenjohtajaa juoksevissa asioissa.

Jatkuvasti haemme

Ohjaajia erilaiseen toimintaan – esimerkiksi lasten ja nuorten toimintaa ohjaamaan, tai vaikkapa suunnittelemaan ja toteuttamaan esteettömiä retkiä liikuntaesteisille.

Talkoolaisia – voit tulla kerran tai useasti, johonkin tiettyyn tapahtumaan tai vähän kaikkiin, sen mukaan mikä sinua kiinnostaa. Saattaa aiheuttaa ”riippuvuutta”!

Oppilaitosyhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Meiltä voi löytyä esimerkiksi pieniä projekteja opintoja varten – ja ehkä jopa opinnäytetyöaiheita. Susisuon maja voi toimia vaikkapa koululaisten retkikohteena. Kysy lisää puheenjohtajalta tai varapuheenjohtajalta.

Oppilaitosyhteistyöstä Suomen Ladun sivuilla (avautuu uudessa ikkunassa)