Sinustako uusi Porin Ladun polkujuoksuohjaaja, vaellusopas, Muumien ulkoilukoulun ohjaaja, lumikenkäretken vetäjä tai sauvakävelyohjaaja.

Näihin kaikkiin ja noin 10 muuhun lajiin pääsee Porin Ladun kautta kouluttautumaan. Koulutuksessa lisäät lajituntemustasi, ja ohjaajana Ladun tapahtumissa kenties kartutat ryhmän johtamistaitojasi. Varmaa on että ulkoilet saman henkisessä porukassa ja saat mukavia kokemuksia. Lajikoulutus ja ulkoiluryhmien ohjaaminen voi olla myös muiden opiskelujesi tukena. Voit myös järjestää Ladun lajien puitteissa ulkoilutapahtuman, joka toimii vaikka opinnäytetyönä. Tukenasi on latuyhdistyksen kokeneet ulkoilijat, jotka ovat valmiit opastamaan ja auttamaan tarvittaessa. Lisätietoja koulutuksista suomenlatu.fi/ulkoile/koulutukset, sekä koulutukseen pääsystä Porin Ladun kautta, Timo p. 0400 531034.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s