Myös Porin Ladun toiminnassa halutaan ottaa huomioon kuluvan epidemian leviämisen hidastaminen. Yhdistyksen toimintakalenterin huhti-toukokuun tapahtumat perutaan/siirretään myöhempään ajankohtaan. Myös toimintakeskuksen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön samana ajankohtana ei ole mahdollista. Seuraamme viranomaisten ohjeiden ja suosituksien muutoksia.

Poikkeuksena on sopimus valtateiden pientareiden siivousurakasta, joka toteutetaan pääosin huhtikuun aikana. Tässäkin ryhmäkoot pidetään pieninä ja vältetään lähikontakteja. Tähän urakkaan mahtuu hyvin uusia tekijöitä, yhteys Timoon p. 0400 531034.

Epidemiasta huolimatta toivotaan kaikille terveyttä, ulkoilun riemua ja iloa keväisen luonnon heräämisestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s