Koronaepidemian aiheuttama poikkeustila on muuttumassa rauhallisempaan suuntaan, ja maan hallitus lieventää ohjeistustaan mm. tapahtumien ja kokoontumisten suhteen. Porin latu aloittaa myös osaltaan kalenterin mukaiset toiminnat pikkuhiljaa. Viikoittaiset maastopyöräilyt alkavat kesäkuun alusta, ja 5.6. järjestetään myös yö-kävely Susisuon majalle. Tapahtumiin pitää edelleen osallistua vain terveenä, huolehtia sopivista turvaväleistä ja toimia muutenkin hallituksen suosituksien mukaan.

Susisuon majaa annetaan 1.6. alkaen taas vuokrauskäyttöön. Vuokranottajan pitää osaltaan noudattaa annetuja kokoontumisrajoituksia, ja huolehtia siitä että käyttämänsä tilat jäävät vuokra-ajan jälkeen puhtaaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s