Yhdistyksen ulkoilutoiminnassa on menossa vaihe, jossa lähiretkien ja -kävelyjen osallistujamäärät ovat kivassa kasvussa, osallistujia on ollut keskimäärin tuplasti edelliseen vuoteen verrattuna, myös uusia vetäjiä näissä tapahtumissa on ollut. Viikoittaiset maastopyöräilyt keräsivät viime vuoden aikana yli 800 pyöräilijää yli 50 tapahtumassa. Uusinta lajiamme, polkujuoksua, järjestettiin 23 kertaa, keskimäärin noin 10 juoksijan voimin per kerta.

Viime vuonna saimme kuulla kahden pitkäaikaisen latulaisen, Reino Kuuselan ja Veikko Järven poismenosta. Veikko oli yhdistyksen perustajajäsen, ja yhdistyksen toiminnassa mukana vielä 2010-luvun loppupuolella. Hän oli myös yhdistyksen kunniajäsen. Molemmat olivat innokkaita ulkoilijoita, toimivat pitkään yhdistyksen johtokunnassa, ja Reino muun muassa yhdistyksen sihteerinä parikymmentä vuotta.

Latulainen-jäsentiedotetta on julkaistu vuodesta 1981 alkaen. Jo pitkään tiedote on ilmestynyt vain kerran vuodessa. Viime vuosina tapahtumien ilmoittelu ”netissä” eli käytännössä ”some-sivuilla” on Porin Ladullakin ollut pääsääntöinen ilmoituskanava. Olemme tiedottajien kesken myös pohtineet tulevaisuuden vaihtoehtoa Latulainen-tiedotteelle, jäsenille sähköpostitse ilmestyvää uutiskirjettä, joita lähetettäisiin esimerkiksi neljästi vuodessa. Tämän pohdinta on vasta alkuvaiheessa. Joillakin yhdistyksillä tämä viestintätapa on jo käytössä. Paperisen tiedoteversion tekeminen on vielä ollut kohtuuhintaista, mutta postituskulut lehteä kohden ovat nousseet, jopa 10 prosentilla vuosittain. Halutessaan yhdistyksen jäsen voi estää paperisen lehden postittamisen itselleen, ja lukea se verkkosivuilta. Paperinen lehti toimitetaan muutoin jatkossakin.

                                                       Timo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s